Idén is lesz egyéni bajnokság az alábbi kategóriákban:

Ovi I, Ovi II, 1-2 osztály, 3-4 osztály, 5-6 osztály, 7-8 osztály, Középiskola, Felnőtt I, Felnőtt II, Felnőtt III. Versenyenként pontokat lehet gyűjteni és a 3 versenyen összegyűjtött pontok alapján minden kategóriában, nemenként bajnokot hirdetünk.

Csapatok közötti bajnokság:

Szerezz a csapatnak bajnoki címet! Nevezhető kategóriák: 1-2 osztály, 3-4 osztály, 5-6 osztály, 7-8 osztály, 9-12 osztály, Felnőtt I, Felnőtt II, Felnőtt III 8 kategóriában összesen 80 hely szerezhető meg maximálisan, mert az első 5 helyezést vesszük figyelembe lányoknál és fiúknál. Egy csapat akár mind a 80 helyet megszerezheti.

Versenyenként nincs csapat eredmény hirdetés!
Lényeg, hogy minél több helyezést gyűjtsenek a csapatnak. Minél többen jöttök egy csapatból, annál nagyobb az esély, hogy a pontszerző helyek egyikét megszerezitek a csapat számára. Bajnokság végén a csapat számára 1 óriás serleget adunk át, ünnepélyes keretek között, megnevezve egy emléklapon azokat a csapattagókat, akik valamennyi versenyen pontot szereztek.
Idén is folytatjuk a chipes időmérést, hogy nyomon követhesd az eredményeid. Bajnokság állását az Eredmények menü pont alatt találjátok a pmr.hu weboldalon.